Udtalelser

Udtalelser fra tilfredse klienter

15. december 2022


Min første oplevelse med Tantramassage blev en oplevelse over al forventning. Fra jeg trådte ind ad døren, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var kommet det helt rigtige sted.


Sin var rar og imødekommede fra første øjeblik, hvilket gjorde mig tryg. Jeg var ikke i tvivl om hans professionalisme.


Oplevelsen blev kun endnu bedre, da Sin bad mig ligge mig på briksen og han begyndte behandlingen.


Varmen fra underlaget kombineret med den behagelige musik fik mig til at slappe HELT af. Nydelsen blev forstærket af Sins utrolig bløde og varme hænder, der bragte min krop i en ubeskrivelig nydelsestilstand. Hele min krop blev forkælet. En oplevelse som jeg gerne gentager.


De hænder er skabt til kropsberøring og Sin får mine varmeste anbefalinger.


C 43 år.


17. oktober 2021


”Tak for behandling - der er blevet lukket op for en dybere liggende træthed i min krop - nok års liggende låg på mine frustrationer.
Det er rart for en stund at slippe kontakten til hverdage. Nyde at ligge og slappe af, bare modtage varm og kærlig berøring. Uden at skulle yde.
Du er en super god behandler.”


Grete, 61 år.


14. april 2021


Fantastisk skønt - Mine oplevelser


Jeg er 85 år og har oplevet meget i mit liv. Hen ad vejen blevet personlig kristen og har gennem det hele oplevet mange glæder og sorger.


Men nu har jeg oplevet noget helt nyt. Jeg har lært noget helt nyt at kende: "Tantra".


Jeg fik min første massage af min behandler for et par dage siden og oplevede en stor omsorg, forståelse og nydelse og blev meget glad for at se et andet menneske havde overskud til at give kærlighed og varme fra sig uden betingelser. Det er fantastisk og jeg føler, at jeg er komment ind i en ny verden og har fået ny energi til at leve livet længere og dejligt.

Glæder mig så meget til næste massage.


Lis 85 år


20. februar 2020


Jeg var begyndt til tantramassage og min nysgerrighed blev vakt, da jeg læste man kunne kombinere tantra med bdsm. Jeg læste flere gange Sensuel Tantra’s side Mørk Tantra, hvor der står noget om at blive bundet og fikseret samt om at blive spanket.


Hvordan kunne det være muligt?


Hos Sensuel Tantra udlevede jeg denne blanding - og min oplevelse blev en blid fantasi, hvor Sin var meget opmærksom på min krops signaler og formåede at bringe mig i såvel meget afslappet tantrisk tilstand som meget høj spænding i de bdsm oplevelser, vi inddrog efter den meget nøje gennemdrøftet aftale i forsamtalen.


Vil du også udleve din nysgerrig på bdsm & tantra sammen, vil jeg klart anbefale Sin hos Sensuel Tantra.


Sus, 48 år


16. november 2019


Jeg har netop lige prøvet den nye massage, Meditativ Sensuel Dybde Afspænding (MSDA) hos Sensuel Tantra. Denne massage, som er en blanding af healing og massage, er ren kropsforkælelse og kan varmt anbefales.


Under kyndig behandling af Sin's varme, bløde hænder og rolige imødekommende væsen, faldt min krop hurtigt ind i en varm, sanselig og meditativ tilstand, hvor blide berøringer og nydelse var det eneste, der eksisterede. Der gik ikke lang tid, før jeg havde den dejligste fornemmelse af at være "out of Space", hvor Sin's varme hænder, var det eneste jeg opfattede.


Jeg havde den dejligste fornemmelse i kroppen da massagen var færdig - og jeg VED at det ikke bliver sidste gang jeg prøver MSDA.


Vil lige bemærke, at denne massage kan være stærkt vanedannende.


De varmeste anbefalinger herfra og med stort TAK for en helt vidunderlig massage.

 

Lone W

19. oktober 2018


Jeg vil gerne skrive en anbefaling efter mine 3 vidunderlige besøg hos Sin.

Efter en operation i underlivet pga gamle fødselsskader kontaktede jeg Sin og bad om hjælp. Jeg var ked af mine spændinger i underlivet efter operationen og følte at mit sex-liv var tilbagegående.

Jeg følte mig straks helt tryg ved Sin.  Han var meget professionel, rolig og nærværende. Jeg glædede mig hver gang til at nyde den forkælende opmærksomhed og Sin øste gavmildt sin energi og kærlighed ud over mig. Han healede og masserede mine smerter og spændinger i underlivet væk. Selv mine meget smertende ar er nu helt uden problemer og det har givet mit sex-liv det ønskede boost.   

Ud over den healende massage oplevede jeg også tantrisk energiarbejde samme med Sin. Det var en utrolig smuk og berigende oplevelse, der efterlod mig frisk og fornyet. Ja, 10 år yngre!

Jeg står desværre overfor endnu en operation i underlivet… men jeg har allerede talt med Sin om sessions.


25. september 2018


Efter at besluttet mig for at finde noget forkælelse til mig selv, fandt jeg din hjemmeside på Internettet.

Jeg besluttede mig hurtigt for at bestille tid, da jeg havde ferie alene, og ville udnytte det til at få en dejlig oplevelse.

Jeg bestilte tid til en Sensuel Healings Massage.

Jeg blev mødt af Sin i døren og budt indenfor til en både varm og hyggelig atmosfære... Dejligt at der var sat tid af til en snak og en kop the inden, så vi begge kunne komme lidt tættere på hinanden og få afstemt forventninger mm. inden massagen.

Jeg oplevede en meget varm og empatisk mand, som jeg let kom til at finde sympati for. Samtalen var dejlig åbenhjertelig, varm og ærlig, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at jeg bekymringsfrit kunne fortælle om mit liv og mine forventninger og behov...

Jeg blev efter vores indledende snak, vist ind i et dejligt opvarmet lokale med skøn musik og alt gjort klart - massagebriks, lagner, olie osv.

Tænkte allerede der, at det kun kunne blive en fantastisk dejlig oplevelse.

 

Det var en vidunderlig massage - varme hænder, varm olie, dejlig musik og de bedste langsomme og skønne strøg på min krop. Jeg kom hurtigt i en tilstand mellem nærvær og søvn, men ikke mere end jeg hele tiden var i stand til at mærke at det dejlige der skete med min krop. Jeg er glad for at massagen varede 1,5 time - at vide det på forhånd er også med til at man når at slappe helt af fra starten af - for der er jo masser af tid! :-) Undervejs kunne jeg på en eller anden måde mærke, hvordan alle mine dårlige energier, stress og dårlige tanker, stille og roligt fordampede ud af min krop og blev erstattet med dejlige varme og positive energier og vibrationer.

I den sidste halvdel af massagen blev jeg meget berørt - altså på den gode måde - jeg må indrømme at der flød en lille tåre...


Inden jeg gik ud af døren fik jeg bestilt en ny tid til 14 dage efter - denne gang skal jeg prøve Tantra-massagen - det glæder jeg mig virkelig meget til! :-)

Jeg kunne mærke alt det positive, der var sket for mig hos Sin, resten af dagen og flere dage efter.

Irene, 48 år

14. august 2018


Hej Sin

Tusinde tak for en dejlig massage.

Denne verden er/var helt ny for mig. Jeg bestilte en Sensuel Healing Massage.

Ja, der var ingen tvivl om at min puls vil stige lidt, hjertebanken osv hehe, og jeg var ude af min confortzone, men det var rart, du skriver det og ja det var virkelig rart at vi havde en telefonsamtale først, så jeg kunne kommer ordentlig ind af døren. Når jeg læser på din hjemmeside og specielt tilbagemeldinger, virker det trygt og godt, jeg har holdt mig meget til de andres beskrivelser.

Dejligt at du serverede et krus the under samtale inden vi gik i gang. Jeg havde jo skrevet: hvis jeg føler mig tryg og klar når jeg er ankommet, har jeg så mulighed for at lave det om til en kropsmassage? Og jeg følte mig tryg og valgte at få en fuld kropsmassage.

Det var en dejlig massage. Jeg oplevede nydelse jeg aldrig tidligere har oplevet. Dette og energien kan jeg føre med ind i ægteskabet. Det har jeg der rigtig godt med. Prøve noget af det, jeg husker fra massagen, af på og med min mand.

Tak for nu Sin, godt der findes folk som dig.

Thilde, 49 år

23. maj 2018


Kære Sin,

Tak for i dag. Det var en stor oplevelse for mig.

Din massage er godt udtænkt og udført. Den meget blide start fik mig overraskende hurtigt over i en let ekstatisk tilstand. Og der blev jeg i timevis! Det har jeg ikke prøvet før.

Du fornemmede hurtigt, at min mave og brystkasse kunne bruges til at få mig op at køre. Det udnyttede du dygtigt. Din lingam-massage var meget bedre end hvad jeg tidlige har prøvet fra kvindelige massører. Sikkert fordi du er en mand, kan du lave sand edging, der sender een ud på plateauet lige før orgasmen. Jeg elsker edging og kunne være blevet ved i timevis :-)

Min krop er fuld af skønne kemikalier. En fin efterklang af ekstasen hænger stadig i kroppen.

Peter, 60 år

17. april 2018


Kære, kære Sin,

Jeg vil gerne have lov at sige dig tak for endnu en vidunderlig og livsbekræftende oplevelse. Det er så dejligt og storsindet af dig at give mig så lang tid. Jeg sætter fantastisk stor pris på både vores samtale inden selve sessionen og dernæst den smukkeste indledning til selve massagen. TAK fordi du skaber tillid og åbenhed.

I denne min anden tantra hos dig, har jeg følt mig aldeles tryg, som at komme hjem i en altomsluttende kærlig favn.

Du skaber et space fyldt med kærlighed, sensualitet, nærvær, tillid, blidhed og varme, hvor alt er ok, og ud af din ømhed vokser tillid, kærlighed og den fedeste erotiske selvtillid og energi.

Denne gang  havde jeg igen en stærk følelse af total overgivelse til universet og dig, og en følelse af nærhed og tæt kontakt til dig og til det guddommelige, alt sammen skabt ud af en tæt ”dans” med dig.

Vi ses meget snart igen.

De kærligste og varmeste hilsner til dig

Lone, 72 år

11. marts 2018


Kære Sin,

Tak for den måde du tog dig af mig lige fra første kontakt.

Du viste dig som meget omsorgsfuld og betænksom igennem hele forløbet. Jeg følte mig meget tryg og kunne derfor give mig helt hen.

Selve oplevelsen var usædvanlig dejlig og efter blot 10 min. tænkte jeg, at hvis det her stopper nu så er det alle pengene værd.

Jeg er glad for at lige netop du blev min første tantramassør, og glæder mig allerede til næste gang.

Kh Lisbeth 48 år

26. januar 2018


Kære Sin.

Som jeg fortalte dig ved vores intro er jeg næsten ny til tantramassage - har prøvet en session som var totalt mislykket, og jeg havde derfor lovet mig selv aldrig at prøve tantramassage igen - men efter et stykke tid må jeg indrømme at nysgerrigheden drev mig til endnu en session, som denne gang syntes rigtig fin. Men dagens massage med dig slog benene fuldstændig væk under mig.

Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet noget så nærværende og vidunderligt. Du bare giver og giver. Jeg nød hvert sekund!!

Du er en seriøs tantra-udøver som etablerer et tidløst univers, hvor verden udenfor virker MEGET langt borte!! Det føles så ubeskriveligt heldigt at have fundet frem til dig.

Du, jeg og min indre tiger ses meget snart igen.

De kærligste og varmeste hilsner

Lone, 72 år.

18. oktober 2017


TANTRISK FORLØSNING OG SPARRING PÅ HØJT NIVEAU!


Jeg- som har en del erfaring med såvel at modtage tantramassage, som fra deltagelse i diverse tantrakurser og workshops- oplevede, at der i Sin’s kærlige, kompetente og kraftfulde regi så sandelig osse er "noget at komme efter" for ham eller hende, der medbringer nogen erfaring af tantrisk karakter i bagagen!

Jævnfør ovennævnte forhåndserfaringer - følte jeg mig klar til at modtage en fuld Tantramassage, Yonimassage inklusive.

Fornemmede- efter læsning af Sin’s hjemmesides overskuelige gennemgang af uddannelse, forudsætninger og erfaringer- at hér var tale om en massør, der velforankret på et grundlag af indgående kendskab til fysiologi og anatomi osse favner de holistiske, samt de spirituelle aspekter af den menneskelige gestalt.

Efter en introducerende samtale- som til fulde bekræftede mine antagelser om, at Sin’s og min egen tilgang til tantra stemte godt overens! - var det tid til at gå videre til selve massagen.

Sin startede med at vække sanseligheden på bagsiden af kroppen - ved brug af mangeartede og til tider overraskende stimuli. Eksempelvis en perlekædes kærtegn ned over ryg og baller- hvilken føltes som kold olie, der blev stænket ud over mig!

Herefter fulgte en mere klassisk massage med varm olie, under hvilken Sin brugte hele sin krop i dens fulde omfang og spektrum: fra de blideste strøg til de hårdeste tryk. Da grænser, hensyntagen til "problemområder" på kroppen og andre vigtige detaljer var afklaret ved den indledende samtale, faldt det mig let at give mig hen.

Sin demonstrerede under hele massagen stor intuitiv fornemmelse for, hvad der fungerede godt- og hvad der fungerede mindre godt.

Og dét, at vi under hele massagen kunne tale om processen i en hverdagsagtig og uhøjtidelig tone, alt imens den stod på- skabte tillid til, at jeg i langt højere grad end under tidligere tantramassager turde fortælle, hvad jeg sansede og følte. Og ikke sansede og følte. Og dermed turde træde i karakter som "aktiv sparringspartner".

Modsat under tidligere massager, hvor jeg aldrig har turdet indrømme, at Yonimassage efterlader mig relativt upåvirket. Lidt af et tabu- da der synes at være konsensus omkring, at Yonimassage er "toppen af kransekagen". Har læst talrige beskrivelser af andre kvinders "kosmiske orgasmer" og lignende- alt imens jeg selv har skammet mig over ikke at kunne reagere "spirituelt på den rigtige måde".

Sin tog imidlertid ikke denne penible situation ilde op. Men foreslog - på imødekommende og inviterende vis - at vi arbejdede videre med problemstillingen.

Og til trods for min vage skepsis- fandt vi frem til en metode, der affødte en overraskende kraftig reaktion!

Er efterladt forløst og taknemmelig. Og videregiver hermed Sin mine bedste anbefalinger.

K, 47 år

1. august 2017

Efter at besluttet mig for at finde noget forkælelse til mig selv, fandt jeg Sensuel Tantra's hjemmeside på Internettet.

Jeg besluttede mig hurtigt for at bestille tid, da jeg havde ferie alene, og ville udnytte det til at få en dejlig oplevelse.

Jeg bestilte tid til en Sensuel Healings Massage.

 

Jeg blev mødt i døren og budt indenfor til en både varm og hyggelig atmosfære... Dejligt at der var sat tid af til en snak og en kop the inden, så vi begge kunne komme lidt tættere på hinanden og få afstemt forventninger mm. inden massagen.

 

Jeg oplevede en meget varm og empatisk mand, som jeg let kom til at finde sympati for. Samtalen var dejlig åbenhjertelig, varm og ærlig, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at jeg bekymringsfrit kunne fortælle om mit liv og mine forventninger og behov...

 

Jeg blev efter vores indledende snak, vist ind i et dejligt opvarmet lokale med skøn musik og alt gjort klart - massagebriks, lagner, olie osv.

Tænkte allerede der, at det kun kunne blive en fantastisk dejlig oplevelse.

 

Det var en vidunderlig massage - varme hænder, varm olie, dejlig musik og de bedste langsomme og skønne strøg på min krop. Jeg kom hurtigt i en tilstand mellem nærvær og søvn, men ikke mere end jeg hele tiden var i stand til at mærke at det dejlige der skete med min krop. Jeg er glad for at massagen varede 1,5 time - at vide det på forhånd er også med til at man når at slappe helt af fra starten af - for der er jo masser af tid! :-) Undervejs kunne jeg på en eller anden måde mærke, hvordan alle mine dårlige energier, stress og dårlige tanker, stille og roligt fordampede ud af min krop og blev erstattet med dejlige varme og positive energier og vibrationer.

I den sidste halvdel af massagen blev jeg meget berørt - altså på den gode måde - jeg må indrømme at der flød en lille tåre...

 

Inden jeg gik ud af døren fik jeg bestilt en ny tid til 14 dage efter - denne gang skal jeg prøve Tantra-massagen - det glæder jeg mig virkelig meget til! :-)

Jeg kunne mærke alt det positive, der var sket for mig resten af dagen og flere dage efter...

Mange skønne hilsener, Helle, 52 år.

30. maj 2017

At læse om Tantra massagen fristede mit indre potentiale, skulle jeg lytte til mig selv, tage imod fristelsen, jo, du tør, du må, du kan, nu skulle det ikke udskydes længere.

Det var grænseoverskridende at tage beslutningen, men jeg fik straks ved første besøg fuld tillid og lyttede intenst til, hvad jeg kunne komme til at opleve.

Og virkeligheden var fantastisk. Tænkte i mange øjeblikke, hvor er jeg, drømmer jeg, nej Sin fortalte jo at jeg skulle på en dejlig rejse  - og det at føle roen, velbehaget og den indre lykke, der kom fra berøringerne var vidunderlig. Jeg følte mig smuk, blev glad og meget rørt. Massagen var så blid, livsbekræftende, fin og naturlig. Mit næste besøg bekræftede mig i, at livet skal leves og nydes fuldt ud. At modtage så meget kærlig omsorg og varme på en gang kan ikke beskrives, skal opleves. Tak Sin.

Disse skønne dejlige oplevelser kan kun anbefales  - og jeg skal meget snart på min næste ”rejse”.

Mange dejlige hilsener, Pia, 67 år.

Pia har været hos mig tre gange. Ovenstående skrev hun efter første besøg. Nedenstående kommentar er kommet 1½ måneds tid efter sidste besøg.

15. september:

De dejlige besøg hos dig har gjort mig godt, jeg har lært lidt om min krop, at udtrykke mine følelser og ønsker. Jeg har det rigtig godt med mig selv.

At jeg så siden mit sidste besøg hos dig har været heldig at møde en, der er fantastisk og gør alt for, at jeg skal have det dejligt, både i og uden for sengen, ja det gør mig glad og jeg er meget fortrolig med ham - jeg har fortalt om dig, det måtte jeg bare gøre.

Jeg vil sige, at jeg har lært at være nøgen uden at være utilpas og genert og også at sige til og fra uden at være bange for reaktionen fra den anden part.

Mange varme kram til min dejlige massør.

11. februar 2017

Det er godt nok svært at få sine oplevelser hos dig, kære Sin, fældet ned på skrift.

Jeg kan ikke frasige mig, at jeg i dagene op til mit møde med dig havde lidt sommerfugle i maven. At skulle være nøgen foran en mand, jeg aldig har set før. Lidt skræmmende for en kvinde, der de sidste 23 år faktisk kun har været nøgen sammen med min mand. Flere gange kom tanken om at aflyse frem. Men noget andet i mig sagde: nej, nu må du altså holde på. Min mand har jo sagt god for det.

Under min bilkørsel til dig mærkede jeg yderligere summen i kroppen, lidt højere puls, hurtigere åndedræt og fugtighed i hænderne. Alt sammen som du havde skrevet i en mail inden vores møde.

Med lidt bæven fik jeg ringet på hos dig. Allerede ved modtagelsen mærkede jeg din beroligende udstråling og følte mig straks i trygge rammer og sommerfuglene fløj væk.

Men da du kom ind i massagerummet, hvor jeg nu stod kun iført en sharong, var sommerfuglene der lidt igen. Jeg var da lidt (læs: meget) spændt på det, der ville komme.

Dine varme hænder, din varme udstråling, din spirituelle energi var helt rundt om mig. Så afslappende. Det var særdeles behageligt at mærke den varme fra dine hænder og din krop.  Det var også ret mærkeligt, at jeg under massagen flere gange troede, at der var endnu en massørs hænder på min krop. Med du sagde bagefter hårdnakket, at du var alene; men også at andre kan føle den healende varme fra dine hænder på området længe efter, du har flyttet dem til andre stæder på kroppen.

Men den mest fantastiske oplevelse var i slutningen af massagen, hvor jeg følte, at der var en snor inde i min krop fra mellemkødet op igennem ryggen og ud oppe på hovedet. Det føltes som om du langsomt trak den frem og tilbage indtil jeg pludselig fik en følelse af en vulkan på hovedet sprøjte varm energifuld magma ud. En FANTASTISK følelse, jeg aldrig før har haft. Var det en spirituel kropsorgasme? Jamen, det var så dejlig en oplevelse.

Bagefter var jeg både træt, energifyldt og særdeles glad. Den fantastiske glæde var der i flere dage efter mit besøg.

Tusinde tak for en skøn og fantastisk oplevelse.

Mange varme, kærlige hilsener Sanne, 48 år.

6. oktober 2016

Tusinde gange tak for en dejlig sensuel oplevelse!

Min veninde havde flere gange opfordret mig til at få en tantra massage. Hun har selv fået et par stykker.

Efter længere tids overvejelse fik jeg en massage hos en af dine kollegaer, men syntes ikke den svarede til den sensuelle, varme oplevelse min veninde havde omtalt. Min veninde anbefalede så at få en hos dig.

Den massage du gav mig, var helt anderledes. En meget varm, tryg, sensuel og kærlig massage, hvor jeg rigtig kom ned i kroppen, væk fra hovedet. Jeg ved ikke rigtig, hvad du gjorde, for at få mig til at slappe så meget af. Men dine utrolig varme hænder og din rolige udstråling havde helt sikker en stor indflydelse.

Allerede i indledningsritualet fik du mig i en tilstand, hvor jeg for første gang kunne mærke den ofte omtalte (spirituelle) energi. At mærke energiballonen mellem mine egne hæder var en fantastisk følelse. Helt ny, jeg har aldrig prøvet sådan noget før!

Under massagen havde jeg en følelse af at jeg somme tider sov. Nej, ikke sove, men komme dybt ned i mig selv, i dyb afspænding, afslapning, hvor jeg kunne mærke dine bløde, men faste hænder glide utrolig langsomt over min hud. Især de lange strøg fra skulder nedover balder og tilbage langs siderne var enorm skønt. Hvordan kan sådan en berøring føles så dejlig? Hvorfor føles det ikke sådan, når min kæreste gør det?

Da jeg lå på ryggen og du gjorde det tilsvarende på forsiden af mig uden rigtig at berøre mine bryster, følte jeg stor glæde og nydelse. Det var simpelthen så dejligt. Så pludselig kom dine hænder lidt længere ned. I stedet for at stoppe ved kønsbenet og glide ud over hoften, gled dine hænder lidt længere ned og sendte ild gennem hele min krop. Amen, hvor var det dejligt. Sikke en lyst, sikke en energi du bygge op i min krop. Det var simpelthen så dejligt.

Tak for en skøn og anderledes massage.  Jeg kommer snart igen!

4. august 2015

Jeg har været så lang tid om at kunne skrive til dig, synes faktisk at det er svært at finde de rigtige ord. Men i det store og hele var det en fuldstændig fantastisk oplevelses, du fik mig til at føle mig som en "gudinde".

Selve yoni massagen var så skøn. Du var så blid og rolig. Jeg kunne bare være i det og nyde. Jeg kunne dog godt have brugt at du måske med få hviskende ord fortalte når du masserede de forskellige punkter i og uden på yoni, da du masserede punkter, jeg aldrig før har prøvet at få masseret på sådan en dejlig måde, uden at skulle give noget tilbage senere. Men skønt det var det.

Så vil sige dig tusind tak for en dejlig fin og lyst vækkende massage. Havde det såååååå dejligt imens og bagefter. Det er ikke sidste gang, jeg skal have en fuld-krops tantra massage.

Tak, tusinde tak.

Svar: Næste gang du kommer, så aftaler vi blot, at når jeg kommer til yoni massagen, fortæller jeg dig, hvor jeg masserer. Glæder mig til at se dig igen.

7. juni 2015

Tusinde tak for en dejlig massage!

For en uges tid siden modtog jeg en massage hos Sensuel Tantra. Det var en stor, befriende og særdeles dejlig oplevelse.

For to- tre måneder siden besluttede jeg mig, efter en snak med en veninde, om at få min første tantra massage. Hun anbefalede mig at kontakte Sensuel Tantra, hvilket jeg så gjorde for en halvanden måneds tid siden. Jeg skrev lidt frem og tilbage med massøren, stillede nogle spørgsmål og fik både svar og nogle spørgsmål tilbage. Det var dejligt at høre lidt om den kommende massage og blive spurgt ind til ønsker og grænser.

En aftale kom på plads. To dage før aftalen modtog jeg en mail, hvori massøren fortalte, at jeg nok ville blive en smule spændt og nervøs op til selve mødet. At jeg måske ville få fugtige hænder og højere puls på vej til klinikken. Og det må jeg sige, at jeg fik! Sommerfuglene i maven fløj meget rundt. Jeg var ret spændt på de kommende timer.

Da jeg kom ind i klinikken, mærkede jeg staks dejlig afslappet musik; noget jeg ikke havde hørt før, men tydeligvis sådan noget wellnesss, østerlandsk musik, som hurtigt fik mig til at slappe af. Der var også en behagelig duft af blomster fra æteriske olier og røgelse. Vi havde så en snak om den kommende massage og jeg klædte mig af og bandt en udleveret sarong om mig.

Så skulle vi i gang. Jeg ville tage sarongen af og lægge mig på madrassen, men nej, det var alt for tidligt. Vi skulle igennem et indledelsesritual, hvor han med blid og rolig stemme sagde noget om, at vi skulle på en rejse sammen ind til min indre gudinde. Et meget smukt ritual ledsaget af dejlig meditativ musik. Under dette ritual kom de første ”elektriske stød”, da han berørte min krop udenpå sarongen og ”tilfældigt” kom til at berøre mine brystvorter. Hvor var det dejligt.

Da jeg endelig kom ned på madrassen fik jeg den skønneste massage af blide men faste mandehænder. Jeg slappede fuldstændig af under denne massage, kom ned i en dyb afslappet tilstand, i korte øjeblikke vel nærmest mellem bevidstløshed, søvn og halv vågen tilstand. Jeg så de skønneste store sæbebobler i alle mulige farver (fik senere at vide, det var chakra farverne). Hvor var det skønt.

Efter at have vendt mig for at ligge på ryggen, blev brystkasse og mave masseret blidt. Og derefter mine bryster. Alt sammen med rigeligt massageolie. Så gled hans hænder over og masserede mine bryster. Hvor var det dejligt, hvor jeg nød det. Kunne mærke denne sitrende fornemmelse af stigende energi fra chakraerne. Da han begyndte at massere mine brystvorter, kunne jeg simpelthen ikke undgå at komme med små (og store) tilfredse lyde.

Arme, ben, fingre, tæer, lår, ja alt blev masseret og efter laang tid (senere spurgte jeg hvor lang tid; en halvanden time eller der omkring fra start af tantra ceremonien) spurgte han igen, om jeg ville have yoni massage som jeg sagde ja tak til. Jeg var godt nok blevet varm og ønskede denne massage. Det føltes så naturlig at få den efter al den anden skønne blide massage. Jeg blev masseret på områder, jeg ikke før vidste var følsomme for massage. Jeg fik også løst op for nogle spændinger. Super skønt og meget befriende.

Jeg må sige, at min indre tiger blev vækket. Tusinde tak. Kan anbefales på det varmeste.

Mange kærlige kram

Ulla

28. maj 2015

Dagen oprandt hvor jeg skulle have min første tantramassage. Læste inden forberedelserne det meget fyldige skrift jeg havde fået tilsendt. Mens jeg gik og gjorde klar, fløj mine tanker i alle retninger og min krop føltes meget spændt.

Endelig mødte jeg massøren. Vi brugte nu en halv time på at tale om forløbet og fik talt om behov og grænser og lidt om hvorfor jeg havde henvendt mig.

”Alteret” var klart på gulvet og jeg iførte mig min sarong.

Det var stadig lyst, da vi startede på den ”fælles rejse ind i tantra-universet” ledsaget af dejlig meditativt musik.

Da jeg havde lagt mig på maven, nu helt nøgen, blev min sarong brugt til lange blide strøg ned over min ryg, efterfulgt af massage med mandelolie. Massøren brugte også hele sin krop til at glide ned over mig og omslutte mig. Til sidst mistede jeg et hvert begreb om tid og var bare i nydelsen. Hele min ryg fra top til tå sang af nydelse, da jeg blev bedt om at vende mig om på ryggen. Nu var det hele min forside der blev masseret, en ubeskrivelig dejlig oplevelse hvor jeg glemte mig selv og fløj væk på nydelsens vinger.

Nu blev det min yonis tur og jeg blev masseret på punkter/steder, jeg ikke anede var følsomme for massage. Dette gjaldt også for den indvendige side af yoni. Selvom dette var yderst behageligt kunne jeg mærke min krop spænde op og det kom til at føles for voldsomt og vi måtte stoppe. Her skal det nok siges, at jeg har en historie med incest, som nok var årsagen. Er sikker på at med tiden ville min krop overgive sig til denne nydelse.

Massagen blev afsluttet med at vi sad hjerte til hjerte og trak hinandens energi ind, en rigtig dejlig oplevelse.

Dette er bestemt et univers jeg gerne vil udforske mere! Det var befriende som kvinde, at ligge der og tage imod uden at skulle føle, jeg skulle give igen eller præstere. Det var det tætteste mod at være sex uden at være sex.

Tak for en vidunderlig oplevelse :-)

12. april 2015

Der er et dæmpet rødligt lys, da jeg træder ind i rummet. Fyrfadslys giver ekstra stemning - verden udenfor forsvinder. Vi tager en snak først, han fortæller om massagen, spørger ind til, hvor mine grænser går og jeg svarer ham.

En stor blød madras på gulvet og varme omkring mig. Jeg glæder mig til blot at modtage massage og nyde den – svømme hen – i en helt anden verden.

Både han og jeg har sarong på. I begyndelsen står jeg bare helt stille med sarong på – slår fuldstændig fra – resten af verden må være foruden mig - for en stund.

Stille behagelig musik følger. Jeg føler mig godt tilpas – det er OK at være der - i det, der nu end måtte komme. Han beder mig trække vejret langsomt og dybt ind, hvorefter han med blid stemme siger noget om at vi skal på en rejse sammen. Langsomt berører han mig på kroppen medens han går rundt om mig. Strejfer blidt mine bryster og lidt senere balder. Stadig med mine øjne lukkede, tager han blidt sarongen af mig, hvorefter han beder mig om at lægge mig på maven. Sarongen lægges over mig dækkende hoved og nedover kroppen til knæerne.

Langsomt trækker han sharongen af mig og begynder blidt at røre mig. Efter lidt tid drypper olie lige så stille på min ryg; noget løber pirrende ned ad siden af kroppen. Han lægger sine hænder på min krop og lader dem glide hen over ryggen. Det foregår længe og i bløde strøg over hele kroppen. Klædet er gledet af ham og kontakten hud mod hud er fantastisk. Meget olie gør, at strejfene bliver lange og glidende og ingen millimeter af min krop undgår berøringen.

En fantastisk følelse af en nærhed, en kontakt og et kærligt strejf hele vejen på og ned i min krop. Jeg er ikke vant til det, men nyder det til fulde. Et par lavendeldråber giver massagen en duft – alle sanser skærpes. Jeg bliver, næsten lydløst, bedt om at vende mig om på ryggen og får massagen i de samme bløde bevægelser foran. Jeg får tilbudt yonimassage og svarer ja.

Lidt ekstra olie, uden duft, og jeg får indvendig massage af yoni. Dejligt og jeg føler mig som svævende på en sky. Nyder det - der findes ingen krav og ingen forventninger. Det bedste er - at det giver mig lov til blot at være.

Tid til at slutte af. De sidste strøg og jeg får lov at ligge under klædet indtil jeg er klar til at vende tilbage efter omkring to timer fra "Den virkelige verden" på tantra'ens vej

Vi slutter af med en lille snak om timerne der gik, giver hinanden et kram og går hver sin vej. En ting ved jeg med sikkerhed - det bliver ikke sidste gang.

Angelica

18. marts 2015

Jeg har modtaget en fuldkrops massage hos Sensual Tantra Massage. Under massagen slappede kroppen fuldstændig af. Følelsen var som om jeg sank ned på et blødt blødt underlag. Ingenting kunne mærkes kropsligt. Det føltes fredfyldt. Alle tankerne forsvandt. I perioder under massagen var jeg ”vågen” og mærkede hvad Sin gjorde med sine hænder. Fornemmelsen af at ”synke ned” vendte tilbage flere gange. Måske kan det beskrives med at tid og rum stod stille.

J., sygeplejerske og massør, 68 år