MSDA - Meditativ Sensuel Dybde Afspænding

MSDA - Meditativ Sensuel Dybde Afspænding

Meditativ Sensuel Dybde Afspænding

Vi har ofte i hverdagens trængsel og travlhed, og i oplevelsen af vores ofte præstationsorienterede seksualitet, glemt at slappe af i det sensuelle rum. Meditativ Sensuel Dybde Afspænding (MSDA) er en fantastisk og vidunderlig måde at komme i kontakt med sin krop på.

I en MSDA er der plads til stilhed, meditation, fordybelse og dyb afslapning; beroligende og balancerende. Blot føle, hvad der sker, uden at ønske eller skulle gøre noget til gængæld. Der er ingen præstations krav eller forventninger. Berøringen er helt uden mål og formål, uden intentioner; blot at nyde uden at yde.

Ophidselse og ekstase kommer ikke nødvendigvis udefra (stimulering af kønsorgan med fingre, lingam/yoni eller redskaber) men kan opstå indefra kroppen. I en MSDA kommer den typisk heller ikke fra bevidst tankevirksomhed, men fra dybere liggende meditative lag.

MSDA er en meditation, hvor nogle af kroppens sensuelle og erogene zoner bliver blidt berørt og masseret. Berøringen er bevidst reduceret til et minimum, hvor det samme sted berøres eller masseres længe, særdeles langsomt og gentages igen og igen. I en MSDA massage kommer du ind i et meditativt indre oplevelsesrum, hvor du får lov til at føle, mens du bliver rørt og berørt. Kroppen lærer at slappe af i et sensuelt / meditativt rum. Du skal blot nyde hvordan krop, sind og sjæl reagerer på den blide healing og massage.

"Jeg følte mig i trygge rammer fra begyndelsen. Under afspændingsseancen så jeg et billedtæppe med blomster i alle farver kørende for min nethinde. Jeg sank dybt ned i mig selv, både som om jeg lå i en varm vandseng og som om jeg svævede. Den monotone og gentagne berøring/massage gjorde, at jeg hurtigt mistede tids- og virkelighedsfornemmelsen. Havde ingen anelse, om det varede 15 minutter eller tre timer. Total afslapning og afspænding."

MSDA berøring er opdelt i fire klare dele. Første del består af healende håndspålæggelse (Reiki healing), hvor de syv chakras energier bliver vækket af varme hænder. Anden del består af meget langsom oliemassage af mave (Solar Plexus og Hara) og inderside af lår. Tredje del er en blid massage af området fra mellemkødet op til kønsbenet og ud mod låret med så lidt berøring af yoni eller lingam som muligt. Fjerde del er langsom, varm og smuk massage af ydre yoni eller lingam. Intet mål, intet at skulle nå, blot at være tilstede i nuet, i sig selv og mærke, hvad der sker. MSDA afsluttes med grounding og hvile.

"I starten var det lidt OK, men jeg skal love for at min sanselighed og nydelse åbnede mig op og jeg mærkede vilde energier brede sig i hele min krop.

Varme, glæde, kvindelighed, sanselighed og noget jeg ikke kan beskrive fyldte mig. Har aldrig oplevet noget lignende før og har ellers prøvet en del inden for det tantriske rum. En fantastisk åbnende oplevelse."

Der er intet mål at skulle opnå, ingen forventninger at stille, ingen hensigt. Blot lade det, der kommer, berøre én.

Selve MSDA varer en time og 40 minutter. Dertil skal lægges hviletid og samtale både før og efter.

Massagen tilbydes lidt udenfor Roskilde.
Se priser og aftal en tid herPriser & Kontakt siden.