Tantramassage

Tantramassage til kvinder og mænd

Tantramassage eller tantrisk massage

Gør noget for tantrisk nydelse

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde hvad nuet skaber. Det er ikke en behandling eller en terapi.


En rejse ind i dig selv

Du kommer på en rejse ind i dig selv, hvor du vil mærke din krop, din sjæl og opleve nye sider af dig selv. Jeg vil være din rejseleder, hvor vi sammen tager på denne rejse ind i dig, ud i det blå, ud i himmelrumment, ledsaget af smuk afslappende musik i et stemningsfyldt rum. Her kan du slippe din indre tiger løs. Alt dette sammen med at du møder din indre gudinde.


Intet at yde, blot nyde

Målet med en tantrisk massage er at vække dine sanser og øge din sensuelle bevidsthed på en måde, der normalt opleves alt for sjældent eller aldrig. Tantramassage er baseret på den filosofi, at modtageren kan opnå fuldstændig ro og afslapning. For at opnå den højeste nydelse, glæde og ekstase, har modtageren brug for at rydde sine negative tanker væk og fjerne blokerende energier og negative følelser.

Du skal intet yde, blot synke ind eller ned i dig selv og nyde den forkælelse og velvære, berøring af din hud vil give dig.


Blid berøring

I modsætning til en fysiologisk massage, der har til formål at fjerne myoser og muskelinfiltrationer, er min tantriske massage en blid berøring af huden. Den indeholder en del greb som har til formål at øge blodgennemstrømingen, øge energistrømmene i meridianerne og opbygge kropslig energi. På grund af den blide berøring, kan du som modtager synke ned i dig selv og få nye oplevelser (spirituelle?), som du måske ikke tidligere har fået eller oplevet.


Udover at give din krop energi gennem tantramassage kan eventuelle blokeringer og traumer, som er gemt og glemt, blive løsnet op og måske blive fjernet helt. Du kan opleve enestående skønne momenter. Det er helt normalt at få tårer i øjnene.


Ingen forkert reaktion

Da massagen, udover at give dig dyb afspænding og nydelse, også opbygger sensuelle eller sexuelle energier, bliver du måske opstemt. Dette er forventeligt. Husk på, i tantra er der ingen forkert eller korrekt reaktion. Du skal blot nyde, det der kommer.

Min tantramassage er ikke skemalagt, da både din og min mentale stemning har en indflydelse, såvel som omgivelser og vejrlig påvirker os. Derfor er hver tantra eller tantrisk massage individuel/forskellig fra de andre.


Massagen tilbydes lidt udenfor Roskilde, Sjælland.


Se priser og aftal en tid herPriser & Kontakt siden.

Tantra kommer fra Indien

Den tantriske lære er en komplet filosofi og livsstil snarere end et specielt sæt instrukser. Ordet "tantra" er sanskrit og betyder "udvidelse", og læren blev udviklet i Indien på et tidspunkt omkring 400-600 e.Kr. Den bredte sig derpå ud over det indiske subkontinent og nåede så langt som til Kina og Japan. Der er en klar sammenhæng mellem tantra og den taoistiske filosofi om at benytte den seksuelle energi som en del af den åndelige udvikling og det fysiske helbred.


Tantra er på samme måde som yoga dybest set en praktisk måde til udvikling af en livsbevidsthed om den fysiske krop, mens den også lærer, hvordan man skal acceptere følelser, sanseindtryk og begær på en fordomsfri måde.

Med ovenstående i mente, giver det stor menig, når man siger, at i en tantrisk massage er der intet mål, intet givet og at der ikke er nogen korrekt eller forkert reaktion på en tantramassage, hverken kropslig eller mental/sjælelig.


Man kan ikke prøve "en tantra"

Ofte hører man at en person siger, at han/hun vil prøve tantra. Tantra er ikke noget man prøver, det er en måde at leve på. Hvad sådan en person måske mener, er at han/hun gerne vil prøve en tantramassage.


Sex er et af ritualerne i tantra, og mange tror at sex kan opvække den kundalinienergi, der ligger oplagret ved den nederste del af rygsøjlen. At den kan sætte udøveren i stand til at trække denne energi op gennem alle chakra til toppen af hovedet. Når den der op, opleves åndelig ekstase. Sådanne oplevelser, i større eller indre grad, kan opnås uden tantrisk sex, "blot" ved en tantramassage udført af en massør, der har lært at aktivere disse energier (og at modtageren af massagen er åben og modtagelig for sådan massage).