Yonimassage

Yoni Massage

Ordet eller begrebet ”yoni” bliver brugt i tantra sammenhæng og betyder på sanskrit vagina og kan løst oversættes til "Hellig plads" (engelsk: "Sacred Space"). Udtrykket er godt, da det er renset for pornofiseret og sexuelle undertoner. Ligeledes giver det heller ikke association til medicinsk eller klinisk virke.

Yoni massage er massage af de ydre og de indre dele af de kvindelige genitalier. De "ydre" består af de store kønslæber, de små kønslæber, af klitoris og af perimium eller mellemkødet (området mellem anus og skede indgangen). Alle disse områder har enormt mange nerveender og er særdeles følsomt. Klitoris perlen har 6 - 8.000 nerveender på et meget lille område. Blid massage af disse områder genererer både stor nydelse og megen energi.

De indre dele af yoni masseres også. Først føles blidt efter arvæv, f.eks. efter fødsel, efter infiltrationer og varme eller kolde energi områder. G-punkt, A-punkt, livmoderhals og vægge masseres blidt. Under denne massage samtales der typisk, da kvinden ofte ikke kan relatere det aktuelle massagepunkt til, hvor der masseres. Mange kvinder finder ved sådan en indre yoni massage ud af, at der er punkter, som de ikke kendte eksistensen af, kan give så stor nydelse.

En god tantra massør kan fordele den generede energi ud i resten af kroppen og derved udskyde orgasmen. Der opbygges stor vellyst i hele kroppen, som så til sidst kan udløses i en kropsorgasme.

Yoni massage tilbydes både ved Helkropsmassage, Tantra Massage og ved Body to Body massage.

Ydre yoni massage er en integreret del af MSDA, Meditativ Sensuel Dybde Afspænding.

Den 30. november 2011 skrev dagbladet Information:

I 1880’erne erklæres 40 procent af alle Londons kvinder ramt af den altomsiggribende kvindelidelse ’hysteri’. Symptomerne tæller alle former for uklædelig opførsel samt sære længsler og frustrationer. I dag vil vi, uden at rømme os, kalde lidelsen for liderlighed. I Victoriatiden var fænomenet officielt set sygt.

Se artiklen: En rystende sygehistorie.


En god artikel om Yoni massage (på engelsk) kan du finde her og flotte billeder af forskellige yonier her


Ugebladet Femina har en god artikel: Tantra massage: Derfor skal du elske din yoni!


Læs mere om mine massager her: Massager.