Body to Body massage

Body to body massage

Body to body massage

Body to body Massage

Body to body massage kaldes også glide massage eller nuru massage.

Hvad er så en body to body massage? Begge parter, både massøren og modtageren er godt smurt ind i olie. Kroppene bliver derved meget glatte, så massøren kan massere modtageren med hele sin krop. Massage er både meget sensuel og erotisk.

I en nuru massage bruges specifikt nuru gel eller nuru gele, som gør kroppen meget glat. Nugu gel kan erstattes med massage olie. Blot er det vigtigt, at glide modstanden er så lille som mulig.

Både massør og modtager er meget lidt påklædt. Typisk er modtager nøgen. Massøren kan enten have små trusser på eller også være nøgen (efter udtrykkelig aftale med modtager).

I massagen vil der typisk indgå intim massage. For kvindes vedkommende vil det inkludere massage af bryster og brystvorter og ydre yoni massage. Der kan også indgå massage af indre yoni. Dette aftales inde massagen starter. Naturligvis, kan modtageren inden yoni massagen startes, nå at fravælge dette. Hvis modtageren, inden body to body massagen påbegyndes, fravæger indre yoni massage, kan den under massagen IKKE vælges til. Dette skyldes, at modtageren kan komme i en sådan stemning, at hun rives med af sin seksuelle lyst. Dette kunne efterfølgende medføre følelse af at være kommet ud af kontrol og måske opfattes som et overgreb. Modtageren kan måske bagefter få "moralske tømmermænd". Derfor, hvis fra start fravalgt, kan det ikke i massagen tilvælges. Men der kan selvfølgelig bestilles endnu en body to body massage, hvor forventning og grænser er modificeret i forhold til den aktuelle.

For mandlige modtagere kan der indgå lingam massage.

I Sensuel Tantra's Body to Body massage er modtagen nøgen. Det aftales inden massagen påbegyndes, om massøren også skal være nøgen.

Da massøren bruger hele sin krop til at massere med, både bryst/brystkasse, arme, lår, ben og baller, er det en meget sensuel og erotisk massage. I massagen arbejdes der med alle syv chakra, men hovedsageligt med rod, hara, solar plexus og hjerte.

Massagen kan bringe gemte og glemte emotionelle oplevelser frem. Eller bringe savn, ønsker eller fantasier op til overfladen.

Det er vigtigt at poinetere, at der hverken under eller efter massagen er sex mellem massør og modtager.

Det er det SÅ vigtigt, at inden en body to body massage påbegyndes, skal en grundig snak gennemføres, hvor forventninger og grænser afstemmes. Massagen må IKKE være grænseoverskridende, men modtageren må godt komme uden for sin comfort zone. Grænserne kan skubbes, med ikke overskrides.

Massagen tilbydes lidt udenfor Roskilde.

Se priser og aftal en tid herPriser & Kontakt siden.