Sensuel healing massage

Sensuel Healing Massage

Sensuel Healing Massage

Jeg inviterer til dyb afslapning og nydelse gennem blid og respektfuld massage af din krop og dit største sanseorgan, huden. Du bliver overvældet af sanseindtryk grundet lange, langsomme, lette strøg af varme hænder. Det er ren og skær nydelse.

Healing Massage er en omsorgsfuld olie aroma dybtvirkende helkropsmassage, og til forskel fra den fysiurgiske massage, som typisk bruges i forbindelse med afhjælpning af infiltrationer og sportsskader, er min massage meget blid og afslappende.

Mange af de spændinger og blokeringer, som ligger i kroppen, er ophobet grundet psykiske påvirkninger fra dagligdagen; både de nære men også de fjerne, måske helt tilbage fra barndommen. Muskelspændinger kan være kroppens forsvar mod at mærke og udtrykke vores følelser.

Jeg tilbyder en meget afstressende, afslappende og beroligende massage, hvis hovedformål er at bibringe dig velvære og øge kroppens spirituelle energier ved en intens, smuk og livs(energi)bekræftende påvirkning af kroppens energicentre (chakrane). Med varme, følsomme, omsorgsfulde og stærke men bløde hænder mærker jeg de signaler, din krop sender mig. Massagen hjælper dig med at synke ned og ind i en dyb indre stilhed og det hjælper dig med at mærke din krop og indre følelser.

Kroppens energicentre bliver masseret og aktiveret. Ved at disse stærke centre masseres, kan det vække emotionelle følelser, som jeg vil koncentrer mig om under massagen. Sådanne emotionelle følelser kan give sig udtryk som overvældet glæde og tilfredshed eller måske som irritation eller vrede. Disse tilbageholdte følelser kan kommer fra de spændinger og blokeringer, der er ophobet i kroppen som omtalt ovenfor. Disse spændinger frigives under massagen og hjælper hermed at heale din krop, sjæl og sind. Nogle bliver kuldskær; dette skyldes at musklerne slapper af.

Kroppen taler til dig under denne massage. Giv disse følelser frit løb, det er naturligt at få dem ud ved denne massage. Oftest ses glade og lykkelige følelser som reaktion på en Sensuel Healing Massage.

Efter massagen er der tid til at samle op på eventuelle sådanne stærke følelser.

Massagen forgår på briks. Du er nøgen under massagen, men din krop er draperet af et lagen og kun de områder, der aktuelt masseres, er blotlagt.

Massage er ret intuitiv, hvor mine hænder "lytter" intensivt til din krop, og hvor jeg tilpasser massagen, til det jeg oplever. Derfor er to Sensuel Healing Massager aldrig ens, men altid afpasset til din krops reaktioner og med respektful hensyntagen til dine ønsker og grænser.

Du får mest ud af massagen, hvis der ikke samtales. Herved kan jeg fuldt ud koncentrere mig om dig og kroppens reaktioner.

Se priser og aftal en tid herPriser & Kontakt siden.