Helkropmassage

Helkropmassage

Helkropmassage

I en helkropmassage bliver basalt hver eneste kvadratcentimeter af din krop masseret, fra tå- og fingerspids til toppen af issen. Din krop bliver masseret af førsomme omsorgsfulde hænder, der glider over din hud indsmurt i varm mandelolie typisk tilsat et par dråber dejlig duftende æterisk olie. Mine hænder lytter til din krop og giver dig maksimal afslapning, velære og nydelse når de arbejder langsomt over din hud. Mine hænderne bliver varme og giver healeden energi til dig. Mine hænder lytter til, hvad din krop fortæller og reagerer derpå.

Min helkropmassage er en meget afstressende, afslappende og beroligende massage, hvis hovedformål er at bibringe dig velvære og øge kroppens spirituelle energier ved en intens, smuk og livs(energi)bekræftende massage af kroppens største organ, nemlig huden. Huden er et enormt stort erogent organ. Som navnet på massagen antyder, bliver hele kroppen masseret, det inkluderer skødet, baller og bryster. Massagen vækker kroppens energicentre (chakrane). Med varme, følsomme, omsorgsfulde og stærke men bløde hænder mærker jeg de signaler, din krop sender mig. Massagen hjælper dig med at synke ned og ind i en dyb indre stilhed og det hjælper dig med at mærke din krop og højne dine erogene følelser og lade dig nyde dem.

Da kroppens energicentre bliver masseret og aktiveret, kan det vække emotionelle følelser, som jeg vil koncentrer mig om under massagen. Sådanne emotionelle følelser kan give sig udtryk som overvældet glæde og tilfredshed eller måske som irritation eller vrede. Disse tilbageholdte følelser kan kommer fra de spændinger og blokeringer, der er ophobet i kroppen som omtalt ovenfor. Disse spændinger frigives under massagen og hjælper hermed at heale din krop, sjæl og sind. Nogle bliver kuldskær; dette skyldes at musklerne slapper af.

Der kan afsluttes med både ydre og indre yoni massage efter ønske. Dette aftales inden massagen påbegyndes.

Efter massagen er der tid til at samle op på eventuelle sådanne stærke følelser.

Massagen forgår på briks. Du er nøgen under massagen, men din krop er draperet af et lagen og kun de områder, der aktuelt masseres, er blotlagt.

Du får mest ud af massagen, hvis der ikke samtales. Herved kan jeg fuldt ud koncentrere mig om dig og kroppens reaktioner.

Se priser og aftal en tid herPriser & Kontakt siden.