Sensuel massage

Sensuel massage


Sensuel massage er en massage, hvor kroppens erogene zoner masseres langsomt, blidt og følsomt. Man kan også kalde det intim ellerseksuel massage. Under massagen øges de seksuelle energier. Det er ikke målet, at modtageren skal få orgasme, men hvis den kommer, er den kærkommen.

Hele kroppen masseres, hver hvadratcentimeter, hvilket betyder bryster, areola, brystvorter, baller, mellemum mellem baller, anus, inderlår, mellemkødet og kønnet også masseres. Indre yoni massage fravælges. Men da det er en intim/seksuel massage bliver kønslæber og klitoris masseret. Undervejs bliver den opbyggede seksuelle energi spredt ud i kroppen for at opbygge så meget energi, nydelse, ekstase som muligt.

Det er vigtigt at pointere, at der ikke er nogen forkert måde kroppen, sind og sjæl kan reagere på. Reaktionerne er de rigtige på tidspunktet.

Hvis du har problemer med at slappe af i intim situation med din partner, har svært ved at få orgasme, kan denne form for massage eller terapi formodentlig hjælpe dig. Her er ingen krav til dig om at præstere. Du skal ikke tænke på at give noget tilbage. Blot nyde at modtage. Nyde energien blive opbygget. Nyde din seksualitet og det stade du kommer i. Det er ingen skam at blive seksuelt opstemt.

Intim / seksuel massage bestilles som enten en tantra massage, Body to Body Massage eller Mørk Tantra massage, hvor der ved bestillingen / samtalen inden massagen udtrykkes, at det skal være en intim/seksuel tantra massage.

Det skal benærkes, at der ikke indgår samleje eller massage af yoni med lingam.


Du kan her læse mere om mine massager under menupunktet: Massager.

Se flere anmeldelser under Om -> Udtalelser.

Du finder mine kontaktoplysninger her på min: Kontaktside.