Instagram-landing
Drømmende alf. Du kan blive afslappet som en elf i trance.

Mandlig massør tilbyder tantra massage til både kvinder og mænd.

Er du stresset?

Har du svært ved at lægge tankerne væk?

Har du infiltrationer i musklerne?

Eller trænger du blot til afspænding i kroppen, slappe af og nyde at blive berørt?


Forestil dig, at du bliver så afslappet både i hoved, tanker og krop, at dine muskler blive mindre anspændte. Sådanne muskler er lettere at massere infiltrationer og blokeringer ud af. Når massage er dejlig og behagelig, slapper du af og nyder berøringen.

Jeg inviterer dig til dyb afslapning gennem blid og respektfuld tantra massage af din krop samtidig med, at jeg ved tantrisk massage af energipunkter på din krop (chakrane) opbygger en varme og energi, som kan give dig en helt ny oplevelse.


Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Du skal intet yde, der er intet mål, blot nyde hvad nuet skaber.


Tantramassage er ikke en behandling eller en terapi. Der kan opstå emotionelle udbrud, hvor du viser stor glæde og taknemmelighed. Tidligere perioder i dit liv kan mærkes både positivt og negativt. Der er ingen korrekt eller forkert måde din krop og dit sind reagerer på.

Ved tantra eller tantrisk massage kommer du på en rejse ind i dig selv, hvor du vil mærke din krop, din sjæl og opleve nye sider af dig selv. Jeg vil være din rejseleder, hvor vi sammen tager på denne rejse ind i dig, ud i det blå, ud i himmelrumment ledsaget af smuk afslappende musik i et stemningsfyldt rum. Her kan du slippe din indre tiger løs og møde din indre gudinde.

Jeg er hjemmehørende i Roskilde, Sjælland og tilbyder også massage fra lokale på Østerbro i København.


Lad os sammen finde og vække din indre tiger.

Kontakt mig via tlf eller SMS på 23 84 83 73, eller brug kontaktformularen for yderlige information og bookning af tid.

Følg dine tantra massage drømme.