fkamp2

Udtalelse fra tilfreds klient, 14. august 2018

Hej Sin

Tusinde tak for en dejlig massage.

Denne verden er/var helt ny for mig. Jeg bestilte en Sensuel Healing Massage.

Ja, der var ingen tvivl om at min puls vil stige lidt, hjertebanken osv hehe, og jeg var ude af min confortzone, men det var rart, du skriver det og ja det var virkelig rart at vi havde en telefonsamtale først, så jeg kunne kommer ordentlig ind af døren. Når jeg læser på din hjemmeside og specielt tilbagemeldinger, virker det trygt og godt, jeg har holdt mig meget til de andres beskrivelser.

Dejligt at du serverede et krus the under samtale inden vi gik i gang. Jeg havde jo skrevet: hvis jeg føler mig tryg og klar når jeg er ankommet, har jeg så mulighed for at lave det om til en kropsmassage? Og jeg følte mig tryg og valgte at få en fuld kropsmassage.

Det var en dejlig massage. Jeg oplevede nydelse jeg aldrig tidligere har oplevet. Dette og energien kan jeg føre med ind i ægteskabet. Det har jeg der rigtig godt med. Prøve noget af det, jeg husker fra massagen, af på og med min mand.

Tak for nu Sin, godt der findes folk som dig.

Thilde, 49 år


Læs flere udtalelser under menu ponkt Om -> Udtalelser

    Telefon: 23 84 83 73                                                                                             Eller gå til siden med Kontakt.

Copyright @ 2018 Sensuel Tantra